Nyheter

Sök till styrelsen 💪🏘️

Att köpa en bostadsrätt är förmodligen den största investering många av oss har gjort. Att gå med i styrelsen innebär att du får vara med och påverka att den förvaltas på ett klokt sätt och att föreningen fortsätter att utvecklas i en positiv riktning.

De som sitter i styrelsen är valda av medlemmarna som bor i föreningen och det är styrelsens uppdrag att företräda deras frågor och att arbeta för föreningens bästa. Styrelsens viktigaste uppdrag är därför att ansvara för föreningens organisation och förvaltning.

BRF Ankaret är en välskött förening med många initiativ och projekt i gång och på ingång. Det är lärorikt att sitta med i styrelsen och det ses dessutom som en bra merit.

En engagerad styrelse med driv och en blandning av rätt kompetens är en förutsättning för engagerade medlemmar, trygg & trivsam boendemiljö och en stabil ekonomi. Dessutom krävs det att en styrelse tillsätts, annars kan föreningen tvingas in i likvidation.

Läs gärna mer om vad det innebär att sitta i en brf-styrelse, men framförallt, prata med vår valberedning om du är nyfiken och intresserad. Se mer info nedan.

----

INFORMATION FRÅN VALBEREDNINGEN

Vi söker nu kandidater bland annat till föreningens styrelse inför årsstämman i höst.

De förtroendeuppdrag som finns inom föreningen och som alla medlemmar har möjlighet att nominera kandidater till (och själva kandidera till) är:

• Styrelseordförande

• Styrelseledamot och styrelsesuppleant

• Valberedare

• Revisor samt revisorssuppleant

• Föreningsvärd

Känner du att du vill engagera dig i föreningen, eller vill tipsa om en person som du tror kan passa bra för ett förtroendeuppdrag, tipsa oss!

Valberedningen består av Olov Agné eller Jaime Da Silva. Vi bor bägge på Haråsgatan 25.

Du når oss enklast via mail till: .

Vi ses och hörs!

Olov & Jaime